Den store dag
Bryllup er livets største festdag
Romantik, glæde, forventning og mange måneders forberedelse. Når brylluppet skal planlægges og afvikles, er der mange ting, der skal være på plads.
Få mere ro og overskud til at nyde forberedelserne og festen. Lad Bredal Kro være jeres professionelle partner, der med stor erfaring kan hjælpe jer med Den Store Dag.

Bredal Kro er klar til jeres fest
Holder I jeres bryllup på Bredal Kro, kan I være sikre på, at alle detaljer er på plads. Vi har erfaringerne med at holde livets fester, og vi vil gøre alt for, at jeres Den Store Dag bliver den fest, som venner og familie vil tale om og mindes med glæde og smil helt op i øjnene.
Vores hyggelige lokaler er velegnede til flere selskabsstørrelser – lige fra det lille intime selskab til den helt store fest med gæster fra nær og fjern. Køkkenet guider jer med største glæde til sammensætning af lige præcis den menu, som kan glæde jeres gæster.

Fra velkomstdrink til god-natmad
Bredal Kro byder på lækre menuer, der passer til alle aldre, og som er tilberedt af de bedste råvarer og med udsøgte fornøjelser og overraskende detaljer. Både klassiske retter og gourmetmenuer der overrasker positivt. Hertil kommer dejlige vine og drikkevarer, der passer til alle ganer.
Er der særlige ønsker til menuen, fx diabetiker, vegetar m.m., vil vi gerne høre om det og kan vejlede jer på bedste måde.
Jeres helt egen opmærksomme tjener kan under festen koordinere menu og drikke med jeres og gæsternes festlige taler, sange og indslag. Så sørger vi for, at det hele går op i en højere enhed, og I skal bare slappe af og nyde festen.

Fest i flere dage
Nogle familier har tradition for bryllupfest i flere dage, og her har Bredal Kro både idéer og faciliteter.
Med 24 værelser til jeres egen og jeres gæsters overnatning er der mulighed for at starte allerede fredag, hvor gæsterne ”lander”, hygger og præ-starter festen.
Med lækker morgenbuffet og formiddagssamvær om lørdagen kommer festen godt fra start.
Om søndagen har vi erfaring for, at den gode afrunding af festen kan ske med brunch, gaveoppakning, ro og hyggesnak med jeres gæster, der måske har overnattet eller kommer fra nærområdet.

Desuden.....
I samarbejde med kroens blomsterdekoratør tilbyder vi også flot æresport, brudebuket, hårpynt og indbydende borddækning med friske blomsterdekorationer og smukt afstemte farver efter ønske. Desuden er der også mulighed for at aftale hjælp til personlig indbydelse, bordkort, menukort, takkekort mm. ved kontakt til kroens grafiker.

Kontakt
Restaurantchef Anders Løkkkegaard Madsen på tlf. 7589 5799 og aftal et uforpligtende besøg, hvor I kan se de lyse festlokaler og høre mere om menuer, vine, natmad, overnatning osv.

PS. Er du Panayotis Brud og har købt brudekjole hos Panayotis? Så har du fået et gavekort til Bredal Kro, og du og din kommende ægtefælle kan glæde jer til en rundvisning, tips til festen og en middag. Vi glæder os til at byde velkommen!

 

Læs mere om

Bryllupsarrangement nr. 1
Bryllupsarrangement nr. 2
Tanker før festen
Køkkenet
Dekorationer
Overnatning og ophold


Professionelt arrangement med hjertevarme og personlighed
Alle var så søde og rare – de ville så gerne give os en god dag. Og det lykkedes over al forventning!
Marie og Dan, der holdt bryllupsfest på Bredal Kro i august 2016


Tryghed ved vores første store fest

Vi havde ikke prøvet at holde sådan en fest før og var lidt nervøse, men vi blev så venligt og imødekommende guidet og hjulpet af kroen før, under og efter. De lyttede til vores ønsker, og man kunne sætte sit eget præg på arrangementet fx opdækning og borddækning.
Rækkefølge på talere og indslag, menuer, vine m.m. 22 overnattede i fine, lækre værelser. Og dagen efter 30 gæster til brunch, gaverne stod klar til oppakning, atmosfæren præget af smilende og glade tjenere – der var bare styr på festen hele vejen.
Det var helt, som vi havde ønsket, vi er så glade for, at vi holdt festen på Bredal Kro.
Kira og Christian Ottesen, bryllup på Bredal Kro i december 2016

"Tips og tricks til festen - vi deler gerne vores erfaringer med dig."
Køkkenchef Jan Sejer