VI GÅR NYE VEJE

Køkkenet på Bredal Kro går ad kendte stier og skaber nye veje med molekyler og processer som inspiration.
Køkkenchef Jan Sejer har årelang erfaring i at lave mad og trakterer med det helt nymoderne og trendy indenfor god kokkekunst.
På Bredal Kro´s menukort er der både velsmagende retter og madoplevelser med gastronomiske detaljer, der pirrer sanserne og vækker nysgerrigheden. Køkkenchefen fremhæver, at det hele er lavet fra bunden med respekt for sæsonens gode råvarer. ”Jeg har gennem årene fået stor respekt for råvarerne, og min store passion er at udvikle og forfine smags- og synsindtryk, så gæsten får den rigtig gode oplevelse, der huskes og fortælles videre.”
Den erfarne køkkenchef, Jan Sejer, har ansvaret for Bredal Kro´s kulinariske oplevelser og for køkkenet, hvor 6 dygtige medarbejdere hver dag samarbejder om at skabe de bedste oplevelser for gæsterne. Samtidig kan han lide at eksperimentere og gå nye veje, helt i tråd med de nyeste kokketrends, hvor gastronomiske glimt og eksklusive detaljer som farverige, velkomponerede kunstværker er en del af oplevelsen.

Passion for molekylær gastronomi
”Jeg var i 2010 volontør på Michelin-restauranten AOC og fik lov at kigge Ronnie Emborg over skulderen. Her blev min interesse for det eksperimenterende køkken for alvor vakt. Jeg har siden denne erkendelse arbejdet målrettet med råvaresammensætninger, nye køkkenteknikker og tilberedningsmetoder i madfremstillingen. Målet er, at vores kunder bliver positivt overrasket af velsmag, sammensætning af råvarer og visuel komposition. I det daglige arbejde udvikler jeg til stadighed min viden om, hvordan resultatet af de almindelige og normalt forekommende kemiske processer får maden til at ændre form, konsistens og smag under tilberedningen.”


Din mening gør os bedre
Køkkenchefen fortæller tillige, at Bredal Kro har fantasien, kærligheden til maden og respekten for råvarerne med i kroen, og at man lytter til gæsterne og tager imod alle tilbagemeldinger med stor tak. ”Deres indtryk og oplevelse af måltidet, stedet og stemningen tager vi med ind i udviklingen af kroens køkken. Vi vil forbedre, skabe helhed og balance i den overraskende gode oplevelse, som det skal være at komme her."