Gourmet - fornyelse og overraskelse

Som noget nyt i 2018 tilbyder vi aftenmenuer med 8, 10 eller 12 serveringer, med mulighed for en tilpasset vin-, øl- eller saftmenu.
Ved den mindre sult, kan man fortsat vælge blot en enkelt, to eller tre retter ud fra gourmetmenuerne.

Ved 9 serveringer skal der bookes bord senest kl. 20.00 og ved 11 serveringer skal der bookes bord senest kl. 19.30.

Glæd dig til en dejlig og afslappende aften med fokus på smage, dufte, farver og kulinariske overraskelser.


8 serveringer

Snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej - malt - græskarkerner
Hvide asparges - caviar - finger lime
Sommerbuk - ærter - hindbær
Jordbær - koldskål - mazarin

Pr. couvert kr. 499,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 399,-
Vinmenu luksus kr. 799,-

Menu som pdf

 

10 SERVERINGER

(Bestilles inden kl. 20.00)

Snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej - malt - græskarkerner
Hvide asparges - caviar - finger lime
Jomfruhummer - kartofler - urter
Laks - blomkål - toast
Sommerbuk - ærter - hindbær
Jordbær - koldskål - mazarin

Pr. couvert kr. 699,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 599,-
Vinmenu luksus kr. 999,-

Menu som pdf

 

12 SERVERINGER

(Bestilles inden kl. 19.30)

Snacks
Amuse
En lille hilsen fra køkkenet
Surdej - malt - græskarkerner
Hvide asparges - caviar - finger lime
Jomfruhummer - kartofler - urter
Laks - blomkål - toast
Helleflynder - spidskål - Vesterhavs ost
Sommerbuk - ærter - hindbær
Rødbede – madagascar peber - agurk
Jordbær - koldskål - mazarin

Pr. couvert kr. 899,-
Tilkøb af ost, sprødt, sødt kr. 125,-
Vinmenu kr. 799,-
Vinmenu luksus kr. 1.199,-

Menu som pdf

 

Vinkort, øl og vand
Kaffe/the og kaffe m. alkohol

 
Læs mere om køkkenet her

"Vi arbejder ud fra fantasien, kærligheden til maden og respekten for råvarerne"
Køkkenchef Jan Sejer